A relaxing dream, full body massage
Качественият масаж стимулира невроните и предаването на нервни импулси като по този начин благоприятства всички тъкани в тялото, както и комуникацията помежду им.

Mасажа отнема стреса, релаксира мускулите и балансира енергийните потоци в тялото. този масаж се извършва с плавни движения без прекален натиск. Съчетава няколко различни техники.


Tова е чудесен метод за освобождаване от напрежението. Той е изключително ефективен за премахване на болката   из цялото тяло, облекчава и предотвратява схващания и действа благоприятно на кръвообръщението и лимфната система. 

Чрез профилактични масажни процедури може да предотвратите бъдещи проблеми в тялото си, а и да благоприятствате за навременното излекуване на вече съществуващи в начален стадии, за които дори може би все още не подозирате,  често срещан подобен проблем са разширените вени, както и отслабналата комуникация между отделните елементи  в тялото, от която произтичат ставни проблеми, проблеми с органите, както и такива във функцията на мозъка.


Масаж на коремната област.

Масажът на коремната област обхваща влияне върху мускулите, органите и червата.
Усилват се тоничните и перисталтичните движения на стомаха като се тонизира и възпрепятства излишното задържане на вещества в него. Масажа тонизира коремната стена и мускулния слой на червата като подобрява тяхната резорбираща е перисталтична дейност. Има благоприятстващо дефекацията действие, увеличава секреторната и резорбационна функции на дебелото черво, нормализира перисталтичната вълна и укрепва чревните мускули. Масажа има рефлекторно въздействие върху функцията на органите, усилва я като стимулира отделянето на жлъчен сок и чернодробен секрет, а също така тонизира и нормализира дейността им. Редовните масажни процедури имат свойството да действат благотворно върху сърдечната дейност и да регулират проблеми с кръвното налягане.

Периостален масаж
Периосталната находка представлява вторично огнище отразяващо заболял орган, чрез отстраняването на това огнище по обратния път на рефлекторната дъга се повлиява и първичното огнище в самия орган. 

Съединително-тъканен масаж
Повлиява органите предизвикали съединително-тъканни промени. Има изразен спазмологичен ефект върху гладката мускулатура и блогоприятно въздействие върху кръвоносните съдове.


*** Рефлекторните изменения в тъканта на телесната повърхност образуват фактически самостоятелно огнище, което поддържа първичното патологично такова и съответното за   боляване на органа.

*** Редовното прилагане на масаж подобрява трофиката на мускулатурата и уравновеся протичането на нервните процеси.

**Масажа подобрява белодробната вентилация като така спомага за премахването на кислородния дефицит в организма

*** Целта на масажа е да стимулира и подобри функциите на отделните органи и системи като така стимулира общите защитни сили и жизнени функции в организма.